Taş taban ve kara fırında kısa yoğurma, uzun fermantasyon bekleme süresine dayanan ve sepette bekletme, ekşi mayalı Trabzon veya Vakfıkebir tarzı ekmek üretimlerine uygun, gevrek kalın kabuklu, ince düzgün iç yapılı, ateşe dayanıklı ve yüksek gramajlı ekmek imalatlarında kullanılmaktadır.
Koku | Kendine has kokudadır |
---|---|
Renk | Kendine has beyaz renktedir |
Türk Gıda Kodeksi Buğday Unu Tebliği'ne Uygun Üretilmiştir.
Yabancı Madde İçermez
Min %98'i 212 mikronluk un eleğinden geçer
Enerji (100 Gr) | 351 KCAL |
---|---|
Toplam Yağ | % 1,09 |
Doymuş Yağ | % 0,22 |
Karbonhidrat | % 73,23 |
Şeker | % 1,07 |
Protein Min. KM.de (100 Gr) | % 12 |
Tuz | % 0,25 |
* Tuz içeriği sadece gıdanın doğasında bulunan sodyumdan kaynaklanmaktadır. |
Alerjen Uyarısı | GLUTEN İçerir |
---|---|
Saklama Koşulları | Kapalı , havadar , serin ve rutubetsiz ortamda her türlü koku maddelerinden uzak silolarda veya palet üzerinde , duvara temas etmeyecek şekilde depolanmalıdır |
Kullanım Şekli | Elenerek kullanılmalıdır |
Raf Ömrü | Uygun saklama koşullarında üretim tarihinden itibaren 6 aydır |